U 2023. Centar Modus Vivendi System organizuje online edukacije iz rada sa asocijativnim kartama Centra jednom u mesecu, vikendom (subota ili nedelja) na ZOOM platformi Centra.

U pitanju su edukacije:

I “ONLINE EDUKACIJA IZ RADA SA ASOCIJATIVNIM KARTAMA ZA LJUBAVNE ODNOSE”

II “ONLINE EDUKACIJA IZ RADA SA KARTAMA ZA TRAUMU I STRES”

Obe edukacije će se održati vikendom (subota ili nedelja) i to:

➡️ 15.1.2023. (nedelja)
➡️ 28.2.2023. (nedelja)
➡️ 25.3.2023. (subota)
➡️ 22.4.2023 (subota) +kreće III edukacija iz rada sa trećim špilom

Satnica za I edukaciju je od 8 do 12 časova a za II edukaciju od 13 do 17 časova.

Prijavljivanje na edukaciju/edukacije je obavezno kao i kotizacija jer je broj mesta svake edukacije ograničen na 8 polaznika po grupi i to isključivo na mail: psihoterapeutbiljana@gmail.com

U mailu pošaljite i vaš broj telefona. Dobićete i uputstvo za uplatu.

Obe edukacije su namenjene psihoterapeutima svih modaliteta, a edukacija za rad sa kartama za ljubavne odnose i edukantima psihoterapije, savetnicima, trenerima ličnog razvoja, to jest koučevima.

Edukacije su interaktivne, uz edukativne filmove o načinima upotrebe karata i naglasak je na praktičnom radu polaznika – aktivnom vežbanju upotrebe karata.

Dakle, edukacije su sastavljene od:

➡️predavanja i predstavljanja učesnika u trajanju od sat vremena i razgovora sa polaznicima o upotrebi karti i posebno o ljubavnim odnosima, attachmentu, a o kartama za traumu i stres o traumi, stresu, posledicama traume i stresova na ličnost osobe i o procesu isceljenja.

➡️posmatranja edukativnih filmova o načinima upotrebe karata u trajanju od pola sata

➡️praktičan rad polaznika, gde svako ima po maksimalno 15 minuta (u ulozi klijenta i u ulozi terapeuta) – na čemu je poseban naglasak.

Pojedinačna edukacija, špil od 50 karti kao i štampano uputstvo na srpskom i engleskom jeziku je 80 evra.

Oni koji se prijave na obe edukacije plaćaju edukacije, dva špila i štampana uputstva 150 evra.

Po završetku edukacije/edukacija dobija se sertifikat Centra.

Edukacije vodi Biljana Ćulafić, #pedagog i nacionalno i evropski sertifikovan sistemski porodični i #EMDR #psihoterapeut i shema terapeut pod supervizijom

pricajmooljubavi #ispricajmisvojupricu #asocijativnekarte #psihoterapijskialat #ljubav #ljubavniodnosi #psihoterapijapsihoterapija